Zdjęcia

Photographer's Note

Following my earlier postings of the Fondation Louis Vuitton, designed by Frank Gehry, here's another - looking upwards from the rooftop floor at Daniel Buren's 'Observatory of Light', where the colourful patterns are refracted on the pieces of glass, creating a kaleidoscopic effect.

ikeharel, pajaran, kordinator oznaczył to zdjęcie jeko użyteczne

Photo Information
  • Copyright: May Mah (mayjayne) Gold Star Critiquer/Silver Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 376 W: 23 N: 1134] (7380)
  • Genre: Miejsca
  • Medium: Kolorowe
  • Date Taken: 2016-12-10
  • Categories: Sztuka
  • Naświetlenie: f/1.1, 30 sekund
  • Wersja zdjęcia: Oryginalna wersja
  • Date Submitted: 2017-01-25 6:33
Viewed: 950
Points: 18
Discussions
  • None
Additional Photos by May Mah (mayjayne) Gold Star Critiquer/Silver Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 376 W: 23 N: 1134] (7380)
View More Pictures
explore TREKEARTH