Mediterranean 2009-11-10 12:21
gece için ne kadar net bir çekim tolga,vallahi tebrik ederim,detayları incelemek bir zevk...
çekim tarihine baktım da fotograflar arşivden geliyor.henuz türkiyeden yeni tarihli fotograf yok sanırım.
(madem yakınlardasın baharda seni adanaya çağıracagım,aklında kalanlardansa, şimdiki halini daha çok begeneceksin bence)
eline sağlık,selamlar
|
||||
|
||||
![]()
Merhaba Aynil Hanım, fotoğraf çekmeye pek vaktim olmuyor açıkçası. Vaktim oolsa bile, benim sevdiğim tarzda fotoğraflar Ankara'da çekilmiyor.
Adana'ya en son 97'de gitmiştim ama daha sonra televizyondan ve internetten seyrettiğim görüntülerde durum hiç iç açıcı değildi. Kentin merkezî kısımları ihmal edilmiş, Kuzey Adana ise tam bir beton yığını olmuş. Ben en iyisi hiç görmeyeyim de şehir hafızamdaki gibi kalsın :) |
|
||||
|
||||
![]()
adana en çok göç alan şehirlerin başında geliyor biliyorsun; buna ragmen değişim türkiye ile paralel,ne fazla ne eksik...bu iyi şeyler de yapılmadı anlamına gelmiyor .mesela göl oldukça useful hale geldi,köprüler yollar...
sık gidiyorum oraya,gelmeyi düşünürsen bekleriz hatta kuzu çevirerek agırlarız,bayılırız:P |
|
||||
|
||||
![]()
Çook çok teşekkür ederim. İnşallah kısmet olur da yolum düşer bir gün yine Adana'ya.
|
![]() |
Thread Tools | |
|
|