Marzenie
dziki_rysio_997
(425) *
blue-velvet30 2006-05-16 7:54
Czesc Damianie!
Piekne, rozmarzone i kolorowe. Swietna jest ta poswiata zachodzacego slonca i odbicia w wodzie. Brawo!
pozdrowienia
Dorota
PS. I jak po maturze? Zdana?
|
||||
|
||||
![]()
Dzięki,
Przede mną jeszcze fizyka i polski ustny :D Niestety wyniki matury będą dopiero w lipcu, w każdym razie jestem nawet zadowolony, więc chyba nie jest tragicznie ;-) Pozdrawiam, Damian |
|
||||
|
||||
![]()
No to bede trzymala kciuki za te egzaminy, ktore jeszcze przed Toba. W tym roku przygotowywalam kilka osob z jezyka polskiego ;-) A fizyka to juz ambitnie! Jakie studia w planach?
pozdrowienia Dorota |
|
||||
|
||||
![]()
Już nie ambitnie, dlatego, że idę na nią prawie z marszu i niemal "rekreacyjnie". :D Stało się tak dlatego, że wiele uczelni zmieniło wymagania i nie liczy się już matematyka+fizyka ale wybrany z tych dwóch przedmiotów + język czy nawet bez języka. Zdawałem też matmę, w której czuję się znacznie mocniejszy, poszła dobrze, a żeby napisać fizykę na 2x100% czy coś koło tego, bo taki wynik by mnie teraz satysfakcjonował musiałbym się solidnie przygotowywać przez dłuższy okres czasu a pewnie i tak by nie wyszło (między matmą i fizyką jest 6 dni przerwy- gdybym matmę zawalił, to ruszyłbym ostro do fizyki) ;-)
Co do studiów, to mierzę w informatykę na AGH albo UJ w Krakowie. Jeśli się nie uda, to są inne uczelnie; jako "zabezpieczenie" mam UMCS w Lublinie na który chyba wezmą mnie poza rekrutacją, bo taki jeden konkurs matematyczny zdarzyło mi się wygrać... ;-) Dzięki za wsparcie! Pozdrawiam przedwakacyjnie (4 dni mi zostały:P ), Damian |
![]() |
Thread Tools | |
|
|