Haeven door
lestans
(17258)
bobocortis 2008-05-18 9:46
Ciao Livia.
Una bella foto chiaroscurale, con queste figure umane molto spontanee e una coloratissima cornice alla porta dove la composizione indirizza lo sguardo.
Datata e magari scattata con pochi megapixels (ma buoni!).
Ciao, Bobo.
|
||||
|
||||
![]()
Selnur'cum hiç uyarılmadım, aksine o kadar çok çekim yaptım ki gayet rahat bir şekilde:) ya benim rahatlığımdan ya da onların rahatlığından uyarı almadım henüz:) çok teşekkürler, sevgiler,
ReLa |
|
||||
|
||||
![]()
kompakt makine ile çekiyorsan pek dikkat çekmiyorsun,hatıra fotoğrafı çekiyorsun sanıyorlar, elindeki makinenin ebatını bilmiyorum ama sanırım benim de çekerken işe kendimi fazla kaptırmamadan kaynaklanıyor dikkat çekmem :))
|
|
||||
|
||||
![]()
evet haklısın sanırım, makinam otomatik, dikkat çekmiyordur:) kompakt makina için para biriktiriyorum:) zaten işe kaptırmak lazım fotograf çekerken, uygun açı, uygun ayar, figür bekle.. ne çok iş var, o zaman güvenlikçiler hemen görüyorlardır zaten:) çok sağol, sevgilerimle..
|
|
||||
|
||||
![]()
evet haklısın sanırım, makinam otomatik, dikkat çekmiyordur:) kompakt makina için para biriktiriyorum:) zaten işe kaptırmak lazım fotograf çekerken, uygun açı, uygun ayar, figür bekle.. ne çok iş var, o zaman güvenlikçiler hemen görüyorlardır zaten:) çok sağol, sevgilerimle..
|
![]() |
Thread Tools | |
|
|