Ljubanista 2
mi_per (84)
bakyy 2009-02-21 14:47
zdravo Mitko
jedan od lepsih pogleda na jezero
(da li je to kamp u sezoni, ako nije gde se onda nalazi Ljubaniste)
odlicna fotografija
pozz Bane
|
||||
|
||||
![]()
Ovo sto se vidi na slici zovese-selska plaza:)a malo desno nalazi se kamp.
selo se nalazi iznad ovih plaza,i bas tu sam ovo slikao, bas na ovom delu plaze(nevidi se na slici)prodajem plac 220m2:)))) Ako vas zanima......javite se,dogovoricemo se. mala reklama ne skodi:) hvala Bane. pozdrav Mitko:) |
|
||||
|
||||
![]()
zdravo Mitko
secacu se do kraja zivota da sam mogao da kupim plac na Ohridu ali... jos uvek mogu da sednem u kola i za 7 sati da stignem do Ohrida ali te sposobnosti ce iz godine u godinu opadati, a za 12 godina kada odem u penziju ovih 650 km ce biti jako daleko (sada nije). A i matematicki 2x15 dana na Ohridu za mene i zenu je sada 300E pa je racunica otprilike jasna ako nemam nameru da na Ohridu zivim u svakom slucaju hvala na ponudi i bas me interesuje cena pozdrav Bane |
|
||||
|
||||
![]()
da jos nesto, iz ljubanista je ( mada zivi u ohrid) deda Nikola koji vozi camac na sv Naumu a sinovi mu imaju vikendicu u Ljubaniste, sa deda Nikolom svake gogine provedem jedan lep dan na jezeru
pozz |
|
||||
|
||||
![]()
Dobro Vece Bane.
Vidim da nece biti nista od biznisa:))bar sam pokusao. Inace i ja zivim u Ohridu ali poreklom sam iz ovog sela,pa zato i imam posed u Ljubanista. Svake nedelje sam tamo i u sv.Naum,imam malu tezgu pa prodajem neke slike,suvenire.....zarada sa strane:) Za manje od mesec dana pocinju da idu turisti,pa kad se vidim sa deda Nikola pozdravicu ga:) Drago mi je to sto dolazite svake godine u Ohrid,pa se nadam da ce mo se mozda i upoznati:)) Puno pozdrava iz veceras veoma hladnog Ohrida. Mitko:) |
|
||||
|
||||
![]()
Poznajuci veoma dobro cene u Ohridu,ova vasa matematika mi je malo nejasna,ali uredu.
Cena za plac:)samo za vas dragi TL prijatelju je 50.E.po kvadrad. pozdrav:) |
|
||||
|
||||
![]()
bas se lepo ispricasmo,
cena placa je pristojna, povoljna, ali... a evo matematike: u Lagadinu (pored hotela Lagadin sam imao jako lepu sobu za 5 E po krevetu, pa izracunaj koliko dana mogu da provedem za 20.000E (plac + mala kucica-vikendica+porezi,takse isl),ne bih se bavio biznisom-izdavanjem vidimo se na leto pozz Bane |
![]() |
Thread Tools | |
|
|